Hyderabad

13 apr. 202014 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hyderabad inkluderar Siesta Hitech, Ellaa Hotel Gachibowli och Taj Falaknuma Palace baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hyderabad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hyderabad

från 331 SEK
från 518 SEK
från 1 185 SEK

Vad säger resenärer om Hyderabad?

9,8
Familjeresenärer
9,5
Matälskare
8,7
Historieälskare
7,5
Äventyrsresenärer
6,6
Nattuggla
Medlemmars omdömen (116)
latestonecom
latestonecomHyderabad
2016-05-05

Det är mycket bra och du kan se historiska platser som charminar, Golconda, budha staty, är Dham biryani mycket känd i charminar.

Anisha Shah
Anisha ShahLondon
2015-03-29

Med äventyr Mowgli i Indiens djungel är anpassad för den stora skärmen nästa år, förblir Indien införandet av en lyxkryssare längs Ganges och nya hotellöppningar i udda platser en fast fokus för 2015. Hyderabad, "City of pärlor "och huvudstad i Andhra Pradesh, badar i en rik kunglig historia av överflöd och elegans. Arvet kvar idag i Gamla stan, där förtrollande basarer, utsmyckade moskéer och privata konstmuseer tävlar om uppmärksamhet. Den nya Hyderabad är en excentrisk maskopi av gammalt och nytt. Gujarat fortfarande vilda hjärtat av Indien. Av de populära turiststråken är födelseplatsen för Mahatma Gandhi omgiven av landsbygden tribal byar, traditionella textilier, obehindrat viltparker och heliga bergs tempel. Bevittna här det dagliga skönhet indiska landsbygden. Tid din resa till en av de pulserande religiösa högtider för ren indisk nedsänkning. Lyx vimlar på Taj Falaknuma Palace, ett av de finaste palats i Hyderabad. Med balsal, räcken, kandelabrar och jade samling, är en vistelse här passar för royalty.

Hemanth Ghodke
Hemanth GhodkeBurns
2014-08-18

Lokal populära Frankie plats - original Bombay - bredvid livsstil Begumpet! Älska olika Frankie inklusive populär paneer! Glöm inte att försöka mango lassi..yumm!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Del hyper-moderna IT metropol, och en del medeltida stad, har Hyderabad några av de finaste människor i Indien, och mindre av problem som finns i subkontinenten är större turistattraktioner. Utmärkt mat (biryani & haleem, mmmm!) Och vackra ruinerna i den medeltida Golconda fort och Tombs of the Qutb Shahi Kings, blir staden färre besökare att dess sevärdheter, mat, basarer och människor faktiskt merit.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hyderabad är oktober, med ett genomsnitt på 2 483 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 349 SEK per natt. Det är 52 % lägre än det genomsnittliga priset 534 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hyderabad är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 31,2 °C/88,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 39,1 °C/102,4 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 14,8 °C/58,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Hyderabad är Hyderabad (HYD) (18,19 km).

Planera en resa till Indien