Dharamsala

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dharamsala inkluderar OYO 12238 Hotel Snow Crest Inn, OYO 4205 Hotel Anuj Regency och Pawan Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dharamsala genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dharamsala

från 363 SEK
från 926 SEK

Vad säger resenärer om Dharamsala?

9,8
Andliga sökare
9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (13)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Låt mig vara ensam avvikande röst på vad som annars är en oerhört populär stad, till vilken besökare från väst flocken i bokstavlig drivor. Dharamsala är en plats där du kan se med egna ögon och i utsökt detalj västra tendens att se östra religioner som bokstavligen magi, med ytliga (om många) kulturella skillnader för att vara någon slags säkert tecken på upplysning. Det finns rödbrunt kläder aplenty i Dharamsala, en del av dem tillhör den genuint andliga, några av dem tillhör direkta charlataner, och många tillhör vanliga människor precis som du och jag som råkar komma från en kultur där ansluta ett buddhistiskt munkorden är anses vara ett normalt liv val, särskilt om du är från en stor eller fattig familj. Västerlänningar - barfota, klädd i trasor, och gör yoga eller brand poi - är lika många som lokalbefolkningen, och trafiken (HONK!) Är en kontinuerlig försämring. Om du vill se vad som händer när en sällsynt och gammal kultur (Tibet) omvandlas till ett varumärke för konsumtion av rätt västerlänningar, kom till Dharamsala.

Marion Armstrong
Marion ArmstrongLondon
2013-05-22

Tibeten Bönen rullar fladdrar i den milda berget vinden .... andlig, lugn, vacker - "Sunder", Shanti .... ett måste att uppleva själv .....

Ashwani Sharma
Ashwani SharmaChandigarh
2017-01-06

Dharmshala är en liten stad i distriktet Kangra av Himachal Pradesh lätt åtkomlig på väg från Pathankot. Det finns så många andra vägförbindelser också som från Hoshiarpur i Punjab. Den svala vädret på platsen ger dig befrielse från hettan i slätter under sommaren. Den största attraktionen i närheten Dharmshala är Mclod Ganj, säte för tibetansk religiös guru Dalailama och huvudstad i Tibet regering i exile.Here du känner, du är i Tibet som du kommer att se så många Tibetians bosatte sig här. Vädret här är behagligare jämfört med Dharmshala och man bör inte glömma att besöka Bhagsunath tempel tillägnat Lord Shiva.There finns så många andra platser värda att se och platser av religiös betydelse som Chamunda tempel nära Dharamshala. Du kan besöka Palampur att se te trädgårdar där.

ChabadPacker
ChabadPackerOrlando Florida
2017-01-06

2 timmars lokala bussresa över klippor och broar (så smal att våra hjul var från marken halva tiden) vi kommer i övergiven "crumbville". Mini-buss till Dharmsala, och hör och häpna vi träffa våra vänner från Kalifornien och England! 1,3 miljarder människor i Indien och vi möter samma människor två gånger. Jag antar att vi gör hela världen mindre. Dharmsala är förmodligen den mest kulturella och spännande platser i Indien. Raku plats och engelska Bakery är de platser att kyla, läsa en bok, eller får träffa människor från hela walk of life. Även Chabad i Bhagsu (nedre delen av Dharmsala) har pannkakor att dö för (och de är bara 40 rupier - 80 cent). En must-see är Dali Lamas kloster i lägre Dharmsala. Om du har tur kan han även vara i. Oavsett är det snyggt att se hur de lär sig ... eller klappa händerna när du gör en punkt (http://on.fb.me/i0CL5S). Stora gåvor som kan köpas på de billiga, stora sevärdheter att se, stora vandringar att vandra. Backpacker-cum-lokalbefolkningen det var alla försöker räkna hur hur vi "bara" vistas i en vecka. Men resor måste gå på!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 325 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dharamsala är april, med ett genomsnitt på 551 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 350 SEK per natt. Det är 28 % lägre än det genomsnittliga priset 450 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dharamsala är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,0 °C/57,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 27,7 °C/81,9 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 3,8 °C/38,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Dharamsala är Dharamsala (DHM) (8,26 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pathankot (64,73 km)

Planera en resa till Indien