Belgaum

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Belgaum inkluderar Hotel Rajwada International, Hotel Satkar Cafeteria och Hotel R K Renaissance baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Belgaum genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Belgaum

från 386 SEK
från 554 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 261 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Belgaum är mars, med ett genomsnitt på 560 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 398 SEK per natt. Det är 11 % högre än det genomsnittliga priset 351 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Belgaum är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,1 °C/73,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 35,8 °C/96,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,2 °C/57,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Belgaum är Belgaum (IXG) (11,72 km).

Planera en resa till Indien