Bangalore

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bangalore inkluderar Holiday Inn Express Bengaluru Whitefield Itpl och The Den Bengaluru baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bangalore genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bangalore

från 300 SEK
från 549 SEK
från 1 723 SEK

Vad säger resenärer om Bangalore?

9,8
Affärsresenärer
9,2
Matälskare
8,7
Nattuggla
8,6
Äventyrsresenärer
7,7
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (169)
Gopal
GopalCoimbatore
2016-07-22

Staden är så stor och klimatet är så bra .. så trångt överallt .. Trevligt att besöka med familj och vänner ..

Shahaji Pawar
Shahaji Pawar
2016-05-15

Bangalore är en spräng stad med trafikstockningar, men fastnar någonstans gott att äta på någon budget någon mat

Gautam Saluja
Gautam SalujaBangalore
2014-09-26

Bangalore är en stad som definitivt inte skulle kasta ett första intryck som en turist plats. Uppenbarligen har det inte mycket att erbjuda i form av arkitektur eller landmärken, men det har definitivt platser som skulle kunna betecknas som naturligt vacker. Vädret är fantastisk som bidrar till den naturliga charm det utstrålar. Det växer på dig ändå. Längre du stannar desto mer lockar och spänning. Det har ganska smak att erbjuda för dem som söker olika kök. Det är närliggande semester ger dig mer än tillräckligt med alternativ för att uppleva mindre industrialiserade (läs snyggare) platser. De händelser och aktiviteter som händer överträffa listan även i de större storstadsområdena städer i Indien. Försök att inte ge detta bara en förbipasserande blick, och det skulle vara en härlig upplevelse.

Roomatech
RoomatechBangalore
2015-04-12

Få utbildning inom Cisco, Microsoft, Cisco, CCNA, IT kurser och certifieringar ?? Rooman Technologies Pvt.Ltd Indien No.1 utbildningsinstitut för hårdvara, nätverk, jobb garanterat kurser, inbyggda system courses.Find främsta IT-utbildning Company, 100% Job försäkrade, hårdvara och nätverk Training Institue i Bangalore. Rooman Technologies erbjuder jobbgarantin kurser i Bangalore som säkerställer den framtida överlevnaden och en bra karriär någon kandidat som strävar efter att studera karriär inom IT. Datorer och nätverk är en av de snabbt växande sektorerna. Sektorn hårdvara är i huvudsak i samband med hårdvara och utvecklingsforskning. Det handlar om hårdvara konstruktion, tillverkning och installation. De tjänster som de yrkesverksamma hårdvara krävs av nästan alla branscher och företagens hus. Närvaron av utländska och indiska IT-aktörer har skapat en hel del möjligheter för studenterna på detta område. Besök vår webbplats här: http: //www.rooman.net

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 300 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bangalore är juli, med ett genomsnitt på 687 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 500 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 470 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bangalore är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,6 °C/72,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,8 °C/92,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 15,9 °C/60,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Bangalore är Bangalore (BLR) (28,04 km).

Planera en resa till Indien

I och omkring Bangalore