Allahabad

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Allahabad inkluderar OYO 3304 Hotel Valentines, City Hotel och OYO 4998 Sara Residency baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Allahabad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Allahabad

från 641 SEK
från 529 SEK

Vad säger resenärer om Allahabad?

9,8
Historieälskare
9,8
Familjeresenärer
8,2
Matälskare
8,2
Andliga sökare
6,7
Backpackers
Medlemmars omdömen (8)
Ankit Kumar
Ankit KumarNew Delhi
2017-01-06

Ghosh! Allahabad är inte i Kerela, Vänligen Gogobot redigera det. Jag är född här och det är förödmjukande: P Hur som helst, jag vet inte om någon av oss kunde rätta till det, men vänligen föreslå ett sätt att ändra det eller det skulle vara så trevligt, om någon kunde göra det. Kanpur är också felaktigt läggs till Kerela. Både Allahabad och Kanpur är distrikt mest befolkade Northern State, Uttar Pradesh. Att klippa det kort, vår historia, 9 av 14 Indiens premiärminister tillhör Uttar Pradesh (staten) och 7 av dem är antingen födda i Allahabad eller fått det utbildning på en viss nivå eller andra på Allahabad. Nu den viktigaste delen som vi alla är här, är det en av de mest utvecklade staden i Uttar Pradesh. Alla moderna faciliteter är lätt åtkomliga. Shoppingkultur är på bommen, många restaurang finns men främst tjänar North indisk mat, för kontinentala "El Chico" skulle vara en rekommendation, inget bättre fristående restaurang som serverar kontinental jag vet hittills. Främst känd för sin Sangam- en sammanflödet av tre flod dvs Ganga, Yamuna och Saraswati, men floden saraswati inte kunde ses och känner inte till någon som hade sett det heller. så det är främst Ganga & Yamuna.The konvergenspunkten är en helig plats för hinduer. Ett bad här sägs att tvätta bort alla synder och befria individen från cykeln av återfödelse. Kumbh Mela (varje 12 år), Aardh Kumbh (Varje sex år), Magh Mela (Varje år) är den största tillfälle då denna heliga bad utförs i månaden januari-februari (Ooh dess vinter: P), väl folk kommer i miljoner, blir Allahabad den mest befolkade staden i världen under kumbhmela perioden.

Manu Jha
Manu Jha
2019-02-17

Vintage city! One would just lose himself in the charm of this city. The spirituality of the city is amazing. The best time to explore is during kumbh or Magh mela which starts from 14th January.

Namo Yks
Namo Yks
2019-09-27

KUNWAR GOURAV SINGH
KUNWAR GOURAV SINGH
2019-07-19

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 361 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Allahabad är februari, med ett genomsnitt på 3 496 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 373 SEK per natt. Det är 153 % lägre än det genomsnittliga priset 946 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Allahabad är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,7 °C/72,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 39,8 °C/103,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 9,6 °C/49,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Allahabad är Allahabad (IXD) (11,07 km).

Planera en resa till Indien