Ahmedabad

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ahmedabad inkluderar Starottel Ahmedabad, Fortune Landmark Hotel - Member ITC Hotel Group och Fortune Park Ahmedabad baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ahmedabad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ahmedabad

från 386 SEK
från 529 SEK
från 691 SEK

Vad säger resenärer om Ahmedabad?

9,8
Familjeresenärer
8,7
Historieälskare
8,5
Matälskare
7,3
Backpackers
6,5
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (52)
Kark Shah
Kark ShahAhmedabad
2016-03-09

Mycket trevligt ställe och stad att leva i för Indien. Lokal mat speciellt Gujarati mycket trevlig köket speciellt Vishala.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2015-12-01

Denna livliga tillverkning stad med nästan sju miljoner människor är både delstatens huvudstad och statens största tätort. Som en indisk storstad det innehåller alla de oönskade egenskaper som indiska städer är kända för - överbeläggning, buller, föroreningar, trafik - men med på ett fåtal turister radar, det är också en plats för att se Indiens oförpackad "för västra konsumtion, med mycket lite av krångel du hittar i landets andra metropoler. Många människor helt enkelt passera Ahmedabad på väg till någon annanstans, men komma förbi negativa och staden har några stora arkitektoniska och historiska platser att utforska, men vara medveten om att vara huvudstad i torrt tillstånd, det finns inte mycket av en rollicking nattliv.

ishan Panchal
ishan PanchalAhmedabad
2015-11-19

Den "Ahmedabad". den smarta staden, allt rundare stad, folk stad, hem, stad. allt för folken. Du kan älska det, det är den administrativa högkvarter Ahmedabad distriktet och säte för den Gujarat High Court. Men det beror på att denna stad lever från "hjärtat" och man kan känna det. Om du kan repa genom ytan av smog, än du börjar uppleva sin råa estetiska energi och okuvliga spirit.Manek Chowk är bland de mest trafikerade områdena i Ahmedabad. Det är bland de mest populära marknadsområden i staden känd för sin guldhandel marknaden. Ligger på den östra delen av Jama Masjid, är marknaden också en favorit för några av de mest härlig mat.

Carol Driver
Carol DriverLondon
2014-09-01

Sammanfaller ditt besök med den internationella Kite Festival i upptagen "Jewel of the West" staden Gujarat, Indien, för en fantastisk bakgrund till förslaget, med drakar flyger runt huvudet som vackert färgglada fåglar. Chef till Ahmedabad Police Stadium och gå tusentals lokalbefolkning och turister som ligger ner för att titta på fascinerande festivalen i den klarblå himlen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ahmedabad är juni, med ett genomsnitt på 921 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 373 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 472 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ahmedabad är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,9 °C/76,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 41,5 °C/106,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 12,1 °C/53,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Ahmedabad är Ahmedabad (AMD) (6,66 km).

Planera en resa till Indien