Tegucigalpa

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tegucigalpa inkluderar Hotel Portal del Angel, Hotel Honduras Maya och Hotel Plaza San Martin baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tegucigalpa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tegucigalpa

från 386 SEK
från 533 SEK
från 484 SEK

Vad säger resenärer om Tegucigalpa?

Medlemmars omdömen (7)
Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-01-06

Även om det finns mycket att se i Honduras, är Tegucigalpa inte ett ställe jag skulle rekommendera att spendera en hel del tid. Det är en sömnig, medelstora centralamerikanska kapital, utan mycket av intresse att erbjuda besökaren. Jag skulle planerar att gå rakt ut till kusten eller regnskogen.

Alicia Arbelaez
Alicia ArbelaezMedellín
2013-09-11

... Jag gillar inte ...

Terri Valentine
Terri ValentineElizabethtown
2017-01-06

Jag fick inte se mycket. Jag var i hamnen i Cortez.

Amy Chai
Amy Chai
2017-01-06

frukt man

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 564 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tegucigalpa är september, med ett genomsnitt på 625 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 588 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Honduras