San Pedro Sula

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Pedro Sula inkluderar InterContinental Hotels REAL SAN PEDRO SULA, Hilton Princess San Pedro Sula och Gran Hotel Sula baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Pedro Sula genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Pedro Sula

från 4 375 SEK
från 6 024 SEK
från 5 724 SEK

Vad säger resenärer om San Pedro Sula?

9,8
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (10)
Camilo Garcia
Camilo Garcia
2017-01-06

Vacker stad med en hel del saker att göra, stranden (tela), slott (Omoa), och faller (pullhapanzaq). Glöm inte att besöka Guamilito (lokal marknad massor av hantverk) och smaka "baliadas".

Michael Joy
Michael Joy
2017-01-06

Det är en stor stad som vi var tvungna att tillbringa 2 dagar i för transitering. Jag är säker på att om man tittar hårt finns det saker att göra, men det har allt det liv och rörelse (aka föroreningar och brottslighet) som är förknippade med någon storstad i Centralamerika. Anständigt prissatta flyg till platser i Centralamerika avgår från flygplatsen, men jag kan inte komma på några andra skäl att huvudkontor här.

Yves Lapierre
Yves Lapierre
2017-01-06

Staden är mycket vacker eftersom det finns snabbmatsrestauranger som Wendys och Burger King.

Ramzi Nassar
Ramzi Nassar
2015-07-12

Bästa staden i världen

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 564 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Pedro Sula är februari, med ett genomsnitt på 735 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 601 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 620 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Honduras