Volendam

18 dec. 201919 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Volendam inkluderar De Krasse Man, Family home och B&B Old Edam Haven baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Volendam genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Volendam

från 957 SEK
från 2 646 SEK

Vad säger resenärer om Volendam?

9,8
Familjeresenärer
9,0
Matälskare
7,9
Friluftsmänniskor
7,0
Historieälskare
7,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (21)
Suzan Sutherland
Suzan SutherlandAlmere
2018-03-31

Ursprungligen, Volendam var platsen för hamnen av den närliggande Edam, som var beläget vid mynningen av IJ bay. Under 1357, invånarna i Edam grävde en kortare kanal till Zuiderzee med egen separat hamn. Detta avlägsnade behovet för den ursprungliga hamnen, som sedan uppdämda och användes för nyodling. Jordbrukare och lokala fiskare bosatte sig där, som bildar det nya samhället av Vollendam, som bokstavligen betyder något i stil med "Fylld dammen. I början av 20-talet blev det något av en tillflyktsort för konstnärer, med både Picasso och Renoir tillbringa tid här. Majoriteten av befolkningen tillhör den romersk-katolska kyrkan, som är djupt förbunden till byn kultur. Historiskt sett många missionärer och biskopar växte upp i Volendam. Idag finns det kapell Vår Fru av vatten, som ligger i en by park. Volendam är en populär turistattraktion i Nederländerna, känd för sina gamla fiskebåtar och traditionella kläder fortfarande bärs av några invånare. Kvinnornas kostym av Volendam, med dess höga, spetsiga motorhuven, är en av de mest kända av de nederländska traditionella dräkter, och ofta presenteras på turist vykort och affischer (även om det tros vara färre än 50 kvinnor nu bär kostym som en del av deras dagliga liv, de flesta av dem äldre). Det finns en regelbunden färjeförbindelse till Marken, en halvö i närheten. Volendam har också ett litet museum om dess historia och klädstil, och besökare kan få sina bilder tagna i traditionella holländska dräkter.

Elvina Saputra
Elvina SaputraSidoarjo
2016-01-09

Volendam är en av mina favoritplatser i Nederländerna. Jag vill gå tillbaka eftersom alla är så vänliga där. :)

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-07-01

Volendam är en gång fiskeby, den berömda skaldjur är sill, musslor, räkor. Nu omvandlas till turistort. Många lokalbefolkningen köpte huset nära havet som sitt andra hus. Några av dem velat dekorera miniatyr saker utanför deras trädgårdar.

Gentiana
GentianaRedmond
2017-01-06

Underbar liten stad norr om Amsterdam. Du kan enkelt ta en buss från centralstationen och på 30 minuter du är där. Allt är så lugn och fredlig och det finns också en liten strandpromenad med butiker och restauranger. Vid stadens museum kan du se över sin historia.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 076 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Volendam är september, med ett genomsnitt på 2 790 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 201 SEK per natt. Det är 49 % lägre än det genomsnittliga priset 1 796 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Volendam är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 4,2 °C/39,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,4 °C/70,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 1,0 °C/33,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Volendam är Amsterdam Schiphol (AMS) (29,40 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Rotterdam (73,63 km)

Planera en resa till Holland