Groningen

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Groningen inkluderar Apollo Hotel Groningen, The Student Hotel Groningen och Fletcher Hotel - Restaurant de Zeegser Duinen baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Groningen genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Groningen

från 891 SEK
från 922 SEK

Vad säger resenärer om Groningen?

9,8
Nattuggla
7,5
Hipsters
7,5
Studenter
7,5
Miljöresenärer
7,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (13)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-02-29

Hansastaden Groningen i provinsen Groningen, är efter Amsterdam (staden där jag bor) min andra favorit stad i Nederländerna. Groningen har en lång och orolig historia, men nu är det verkligen en levande studentstad, och lever dygnet runt 7 dagar i veckan. Groningen har den vackraste museum för modern och regional konst, het "Groninger Museum" i Nederländerna. Det finns bra kaféer och restauranger, vänliga människor och det finns även en liten red light district. Martini tornet ser ut över staden med dess rikedom av gamla lager och gårdar, ut till alla besökare. Kort sagt, "Er gaat Niet Boven Groningen" (det finns inget som Groningen).

Laurel W
Laurel WCalgary
2017-01-06

Groningen är som Amsterdam, men med en mycket mindre turister. Liksom Amsterdam finns kanaler och staden är mycket cykel vänliga. Det finns en hel del studenter som universitetet är stort. Det är inte de stora museer som Amsterdam, men Groningen är mycket gångbar och trevlig.

Irsena Mazurik
Irsena MazurikGroningen
2012-11-02

Jag bor i det och jag är glad! :)

Finan Akbar
Finan Akbar
2017-01-06

En underbar plats att studera och träffa människor.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 686 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Groningen är augusti, med ett genomsnitt på 997 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 947 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 914 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Groningen är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,8 °C/42,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 22,5 °C/72,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 0,2 °C/32,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Groningen är Groningen (GRQ) (11,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Borkum (43,24 km)

Planera en resa till Holland