Jämför och spara på hotell i Amsterdam

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Amsterdam

Använd vår karta för att hitta hotell nära Amsterdam eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Amsterdam. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Amsterdam - jämför billiga hotell i Amsterdam

Ett enormt utbud av kultur, en charmig stadskärna och en utmärkt stad att uppleva på cykel; Amsterdam är en av våra absoluta weekendfavoriter som lockar besökare året runt. Här finns ett stört utbud av hotell och övernattningsmöjligheter i alla prisklasser

Var ska man bo i Amsterdam?

Gamla stan

Den gamla och charmiga stadskärnan är Amsterdams mest besökta område. Här finns mängder mer caféer, restauranger och barer och utbudet av hotell är gott. Här hittar du både budgetboenden och lyxiga hotell. Det är i gamla stan som mycket av Amsterdams nattliv äger rum och det är också här man hittar det kända Red Light District samt flera spännande museer.

Plantage

Reser du med barn? Då är Plantage ett utmärkt alternativ för er. I detta gröna, men centralt belägna, område finns bland annat det välbesökta Artis zoo som också är ett av Europas äldsta. Utbudet av hotell i området är begränsat, så se till att vara ute i god tid.

Museumplein

För kulturfantasten finns det ett alternativ som slår allt – kulturområdet Museumplein är som namnet antyder plats för flera av Amsterdams största och bästa museer, däribland Rijksmuseet, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum of Modern Art. Bor du här har du dessutom gångavstånd till den uppskattade parken Vondelpark. Det finns gott om hotell kring Museumplein, de flesta hör dock till den högre prisklassen.

Jordaan

Det gamla arbetarkvarteret är i dag ett populärt område, inte minst bland de unga och trendkänsliga. Här finns många butiker, konstgallerior och secondhand affärer och ett bra utbud av restauranger. Jordaan är ett mysigt och färgglatt område med spännande arkitektur, smala gator och en härlig atmosfär. Utbudet av hotell i Jordaan är begränsat.

Grachtengordel

Bredvid Jordaan ligger kanalområdet Grachtengordel som är känt för sina smala broar och gamla kanalhus. Detta är ett perfekt område för en romantisk weekend då både atmosfär och ett generöst utbud av caféer, uteställen och restauranger finns här. Det finns gott om hotell i Grachtengordel i alla prisklasser.

Att göra i Amsterdam

Amsterdam är en av svenskarnas allra populäraste weekenddestinationer och här rådet det ingen brist på spännande besöksmål och sevärdheter. Rijksmuseum, Anne Frank-huset, nöjesparken Efteling och Van Gogh-museet hör till några av de allra mest kända sevärdheterna. Vondelpark, Rembrandthuset och djurparken Artis är några andra populära besöksmål. Kolla in Skyscanners reseguide till Amsterdam för mer inspiration.

Flyg till Amsterdam

Hitta flyg till Amsterdam

Informationen på sidan är från juli 2017.