Port-au-Prince

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Port-au-Prince inkluderar VILLA THEODORE, Anacaona beach och Bel Ayiti Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Port-au-Prince genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Port-au-Prince

från 821 SEK
från 1 244 SEK
från 1 256 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 628 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Port-au-Prince är april, med ett genomsnitt på 785 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 688 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Port-au-Prince är Port-au-Prince (PAP) (6,48 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Jacmel (38,38 km)

Planera en resa till Haiti