Cap-Haïtien

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cap-Haïtien inkluderar Hotel Mont Joli, Les Jardins de l'Ocean och Metro Residences Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cap-Haïtien genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cap-Haïtien

från 909 SEK
från 853 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 721 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cap-Haïtien är februari, med ett genomsnitt på 1 505 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 883 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 874 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cap-Haïtien är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 21,9 °C/71,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 26,5 °C/79,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 16,8 °C/62,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Cap-Haïtien är Cap Haitien (CAP) (3,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Port De Paix (69,76 km)

Planera en resa till Haiti