Guatemala City

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Guatemala City inkluderar Holiday Inn Guatemala, Courtyard Guatemala City och Hilton Garden Inn Guatemala City baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Guatemala City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Guatemala City

från 648 SEK
från 735 SEK
från 854 SEK

Vad säger resenärer om Guatemala City?

9,8
Historieälskare
8,5
Äventyrsresenärer
8,0
Friluftsmänniskor
7,5
Miljöresenärer
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (64)
Luisa Fernanda
Luisa FernandaLehigh Acres
2016-07-15

Det är en fantastisk stad! Du kan göra allt !!! Du kan vandra vulkaner, utforska maya ruiner, njuta av de vackra sjöar, kulturer och människor är mycket vänlig.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2015-01-13

Få in och ut. Titta vilken del av staden du befinner dig i. Kärlek Guatemala men kände sig osäkra i GC.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-05

Guatemala City har en ganska dåligt rykte när det gäller säkerhet. De har stora brott och gäng problem som bara har blivit värre med den ökade påverkan av narkotikahandeln. Det finns flera turist saker att göra i staden om du har en dag att döda, men om du är runt för mer tid skulle jag föreslå att gå till Antigua och spendera din tid där i stället.

Kimberlycarol Conner
Kimberlycarol ConnerFort Worth
2017-01-06

Fick arbeta på vissa projekt, Stjärnglans, Bra ställe att stanna ett tag! Vilja besöka vänner där!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 461 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Guatemala City är maj, med ett genomsnitt på 860 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 623 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 605 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Guatemala City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,4 °C/65,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 25,4 °C/77,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,9 °C/53,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Guatemala City är Guatemala City (GUA) (4,80 km).

Planera en resa till Guatemala