Sisimiut

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sisimiut inkluderar Sisimiut Sømandshjem baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sisimiut genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sisimiut

från 1 035 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 1 695 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sisimiut är augusti, med ett genomsnitt på 2 228 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 2 095 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 2 037 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sisimiut är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 3,2 °C/37,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 10,1 °C/50,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −20,6 °C/−5,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Sisimiut är Sisimiut (JHS) (1,41 km).

Planera en resa till

I och omkring Sisimiut