Thessaloníki

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Thessaloníki inkluderar Davitel - Tobacco Hotel, Monogram Hotel och Metropolitan Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Thessaloníki genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Thessaloníki

från 549 SEK
från 724 SEK
från 1 236 SEK

Vad säger resenärer om Thessaloníki?

9,8
Historieälskare
9,0
Nattuggla
8,7
Matälskare
7,9
Familjeresenärer
7,0
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (116)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014-10-24

Thessaloniki är den stad att besöka i norra Grekland, med en historisk stadskärna, modern stad som omger den och ett fantastiskt läge vid havet. Äta middag på en lokal taverna med utsikt över den historiska Vita tornet för en oförglömlig upplevelse!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-10-07

Stor grekisk stad, andra till Aten. Hårt trafikerade gator, men verkar lite lugnare. Avmattning i ekonomin visar. Rimliga matpriser.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2015-08-28

Denna stad är historiska, men ändå moderna och har några av de bästa mat och trevligaste människorna i Grekland. Havsbrisen håller det behagligt, även på sommaren, och hela staden är levande med kultur.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2014-07-13

Denna stad är den största i norra Grekland. Vibe är mycket annorlunda än Aten, det är mer avslappnad och visuellt trevligare. Strandpromenaden är höjdpunkten med restauranger och kaféer utspridda över landskapet. En stor stad att utforska till fots.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 699 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Thessaloníki är augusti, med ett genomsnitt på 799 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 699 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 754 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Thessaloníki är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 10,6 °C/51,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,1 °C/32,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Thessaloníki är Thessaloníki (SKG) (13,38 km).

Planera en resa till Grekland