Rhodos

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rhodos inkluderar Hotel Angela Suites & Lobby, Panorama Hotel Apartments och Blue Sky City Beach Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rhodos genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rhodos

från 444 SEK
från 744 SEK
från 1 750 SEK

Vad säger resenärer om Rhodos?

9,8
Nattuggla
9,3
Matälskare
8,8
Historieälskare
8,2
Friluftsmänniskor
7,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (54)
Zachary Moore
Zachary Moore
2013-05-12

Välbevarade medeltida stad med omfattande befästningar. Inte att missa

Lisa
LisaLondon
2013-01-19

Tillbringade en vecka i Rhodos stad i september 2012 och älskade det. Staden har några vackra stränder, en medeltida muromgärdade staden med antika ruiner, och några bra gator barer med lite nattliv. Och herrelösa katter och hundar aplenty! Gå till Mandraki hamnen och boka en dag kryssning till Lindos, som är väl värt 2,5 tim båttur. Viken är skyddad, så det betyder dess klarblått vatten är stilla och perfekt för simning. Gå upp Akropolis för vacker utsikt över St Pauls Bay. Den enda nackdelen med att hela terminen var vinden, det var obeveklig. Och vi kunde inte hitta några trevligt vin, även om det fanns gott om andra drycker att välja mellan. Rhodos är en pärla!

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
2017-01-06

Denna fantastiska plats måste vara på allas lista. Inte bara kattvänner. Spendera en kväll här, förlora sig i de smala gatorna, upptäcka en dold oas, vin och äta, slappna av, du kanske aldrig vill lämna. September är bäst.

Cesar Guzman
Cesar GuzmanBronx
2017-01-06

Rhodos var min favorit stopp när jag gick till Grekland förra året. Staden är vacker, det finns fina stränder, bra shopping, och massor av historiska platser att besöka.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 525 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rhodos är augusti, med ett genomsnitt på 1 275 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 625 SEK per natt. Det är 34 % lägre än det genomsnittliga priset 843 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rhodos är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,9 °C/62,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 34,5 °C/94,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,0 °C/46,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Rhodos är Rhodos (RHO) (13,24 km).

Planera en resa till Grekland