Preveza

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Preveza inkluderar Hotel Ionian Theoxenia, Ionion Star Hotel och Daluz Boutique Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Preveza genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Preveza

från 785 SEK
från 729 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 573 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Preveza är augusti, med ett genomsnitt på 1 334 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 636 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 821 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Preveza är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,7 °C/58,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,0 °C/86,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Preveza är Preveza (PVK) (4,07 km).

Planera en resa till Grekland