Nafplion

21 dec. 201922 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nafplion inkluderar Park Hotel, Leto Nuevo Hotel och Palazzo Rooms & Suites baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nafplion genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nafplion

från 619 SEK
från 1 026 SEK
från 1 720 SEK

Vad säger resenärer om Nafplion?

9,8
Historieälskare
9,8
Nattuggla
9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (11)
Aliki Kostopoulou
Aliki KostopoulouNafplion
2013-01-29

När man går längs de små gränderna med rankor och miljoner katter, leta upp för en vy över Palamidi slottet eller i horisonten riktning för Bourtzi, fästningen vid havet! En hel del av de gamla herrgårdar är nu värd vacker boutique hotell eller loungebarer och kaféer, men det finns alltid en hemlig hörn i slott att dölja och leva ditt eget saga ...

Despina Tzoumas
Despina TzoumasChios Town
2017-01-06

ÄLSKADE DET!!! Stranden var vacker, maten var fantastisk, shopping var kallt och folk var trevlig. går på sommaren, det finns inte mycket att göra på vintern i nafplio och du inte vill missa den klippiga varma stränder. :) Thaaankyouuuuuuuuuuuuuuuuuu <3

Vasileios Theodosiadis
Vasileios TheodosiadisHeraklion
2017-01-06

Du kan också kontrollera Nafplion att besöka om du föredrar att stanna på fastlandet än att gå till öarna.

Thewni Velkou
Thewni Velkoupiraeus
2017-01-06

älskar att vara där !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 676 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nafplion är augusti, med ett genomsnitt på 1 301 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 751 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 815 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nafplion är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 12,4 °C/54,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 29,4 °C/84,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 7,2 °C/45,0 °F.

Planera en resa till Grekland