Mykonos

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mykonos inkluderar Vienoula's Garden Hotel, Ilio Maris och Osom Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mykonos genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mykonos

från 6 501 SEK
från 5 873 SEK
från 9 059 SEK

Vad säger resenärer om Mykonos?

9,8
Nattuggla
7,8
Lyxresenärer
7,5
Matälskare
7,1
Hipsters
6,9
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (52)
@WayneAtherholt
@WayneAtherholtSaint Petersburg
2014-07-10

Vilken fantastisk plats. Laddad med bra shopping, slingrande smala gränder, utmärkta små restauranger och charm sipprar ut från varje hörn och blir bättre när du går. Detta är en plats att gå vilse och stanna för en drink eller bakverk med jämna mellanrum tills du råkar på vattnet restauranger och sedan kommer du att hungrig. Stora smycken shopping också,

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2017-01-06

Jet-Set Fashionistas alla adore Mykonos och det finns en anledning varför! Det är Fabulous, Over-the-top, och är full av beauliful People. Det är där alla "Pretty People" hänga ut. Nattlivet är bäst i Grekland och några av de bästa restaurangerna i landet, såsom Nobu är här en ön. Du kan köpa alla Gucci och Prada du vill eller gå till Super Paradise och "Party All Day"! Även om det är mycket Cosmopolitan det fortfarande kvar att grekiska gästfrihet alla har kommit att förvänta.

Keane
KeaneSan Francisco
2013-08-10

Jag älskade Mykonos. Det är ren, människorna är vänliga, gatorna är inte grupperade och kaotisk, och det finns mycket att se. Många restauranger erbjuder en bit mat, medan det finns gott om affärer och attraktioner att fylla dagen.

shijun wong
shijun wongTampines
2013-07-28

Ren energi. Staden bokstavligen aldrig sover !! Massor av energi ton spänning, är detta Mykonos!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 680 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mykonos är juli, med ett genomsnitt på 3 920 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 842 SEK per natt. Det är 35 % lägre än det genomsnittliga priset 2 502 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mykonos är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,7 °C/60,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,3 °C/86,5 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 8,2 °C/46,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Mykonos är Mykonos (JMK) (1,81 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Syros Island (33,52 km) Naxos (38,82 km) Paros (51,65 km)

Planera en resa till Grekland