Korfu

28 jan. 202029 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Korfu inkluderar Divani Corfu Palace, Siora Vittoria Boutique Hotel och Corfu Palace Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Korfu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Korfu

från 705 SEK
från 940 SEK
från 1 299 SEK

Vad säger resenärer om Korfu?

9,8
Historieälskare
8,8
Familjeresenärer
8,4
Friluftsmänniskor
8,2
Nattuggla
8,1
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (62)
Barry
BarryPlaya Blanca
2017-01-06

me & min vän Shirley gick på en båt och bbq resa på Theo båt En stor dag och stor food.www.captaintheocorfu.net

Lee
LeeNaples
2017-01-06

Underbart för en halv dag eller så promenader, besöka butiker och stopp för läckra sötsaker och lokala restauranger. De smala gatorna är perfekt för en intim bild av lokala färg. Gå till utkanten av staden och du kommer att se många fler lokalbefolkningen gör sina inköp och daglig promenader arkitektur är intressant, skiljer sig från grekiska öar som Santorini eller Mykonos; detta område har en mycket gammal, fast, lugnare känsla om det, som om samma familjer har bott där för evigt - och i själva verket många familjer spåra sina förfäder ganska långt tillbaka. Ett besök till Korfu stad är en lugnande upplevelse, för att reflektera på dagar som gått samt att se pulsen i denna öns kultur.

Lynn Myers
Lynn Myers
2017-01-06

En av de bästa semester som vi någonsin haft !!! Stannade i Sidari och hade kul - Korfu är en vacker ö!

Kevin Kennedy
Kevin KennedyLiverpool
2017-01-06

Stor stad att tillbringa en dag surfar och i sevärdheterna.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 816 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Korfu är juli, med ett genomsnitt på 1 608 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 088 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Korfu är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 9,2 °C/48,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,5 °C/40,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Korfu är Korfu (CFU) (2,15 km).

Planera en resa till Grekland