Ioánnina

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ioánnina inkluderar Dovitel Boutique Hotel, Aar Hotel & Spa och Lakmos Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ioánnina genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ioánnina

från 742 SEK
från 779 SEK
från 935 SEK

Vad säger resenärer om Ioánnina?

9,8
Historieälskare
8,7
Friluftsmänniskor
7,5
Miljöresenärer
7,5
Nattuggla
7,5
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (15)
Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017-01-06

En sådan fascinerande hörn av Grekland - så nära till Albanien, och med sin egen mycket berg bunden kultur. Detta är en överraskande stor stad också. Det finns en stor sjö här, med en liten ö i mitten, där du tar en båt till och äta insjöfisk.

Papanikolaou Konstantinos
Papanikolaou KonstantinosIoánnina
2017-01-06

Kan inte säga att jag inte älskar min hemstad. Massor av sevärdheter, riktigt bra mat, nattliv och aktiviteterna. Stor kultur och historia. Tveka inte att fråga mig om råd.

Petia Nakova
Petia NakovaSofia
2017-01-06

Fantastisk utsikt mot sjön, stora fästningen

Christina Prince
Christina Prince
2019-02-07

I love it the best think was the little island in the middle of the lake pamvotitha and the nightlife I love ioannina is the best place I ever been (after corfu) i recommend this place for sure. people are lovely and they will filled you up of good memories and strong feelings.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 623 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ioánnina är augusti, med ett genomsnitt på 885 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 723 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 714 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ioánnina är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,6 °C/45,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,0 °C/86,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,2 °C/28,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Ioánnina är Ioánnina (IOA) (2,75 km).

Planera en resa till Grekland