Alexandroupolis

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Alexandroupolis inkluderar Grand Hotel Egnatia, Nefeli Hotel och Bell Air Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Alexandroupolis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Alexandroupolis

från 774 SEK
från 762 SEK
från 862 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 512 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Alexandroupolis är juni, med ett genomsnitt på 974 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 612 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 659 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Alexandroupolis är Alexandroupolis Dimokritos (AXD) (6,50 km).

Planera en resa till Grekland