Kumasi

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kumasi inkluderar Pacific Homes, Kumasi Wesley Guest House och Exclusive Royal Barbican baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kumasi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kumasi

från 669 SEK
från 1 444 SEK

Vad säger resenärer om Kumasi?

Medlemmars omdömen (7)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Det kan vara kaotiskt men besöker denna stad marknad är en oförglömlig upplevelse. Var försiktig med touts - du kan vandra om platsen själv om du är bara där för att kolla upp det. Du kommer att behöva hjälp om du letar efter något specifikt om. Som med de flesta platser med mycket folk i Afrika, men du vill minimera värdesaker du tar i med dig men låt inte det avskräcka dig från att gå eftersom ett besök på marknaden kan vara en spännande, intressant och rolig utflykt.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-06-24

intressant plats mycket att se genom att gå runt, färgrikt, nästan inget nattliv, barer

Emmanuel
EmmanuelKumasi
2017-01-06

Kumasi är huvudstad i den Ashanti regionen, en mycket viktig och historiska centrum för Ghana. Tradition hålls mycket hög i Kumasi och smälter mycket väl med modernitet. Det finns ett brett utbud av attraktioner i Kumasi. Den Manhyia Palace, säte för kungen av Ashanti och medlemmar av den kungliga familjen ligger i norra delen av staden.

Ali Rahman
Ali RahmanKumasi
2017-01-06

Jag har varit här sedan födseln

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 359 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kumasi är oktober, med ett genomsnitt på 744 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 471 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 446 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kumasi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,2 °C/66,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 21,8 °C/71,2 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 10,8 °C/51,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Kumasi är Kumasi (KMS) (3,87 km).

Planera en resa till Ghana