Accra

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Accra inkluderar Swiss Spirit Hotel & Suites Alisa Accra, Kempinski Hotel Gold Coast City och Golden Tulip Accra baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Accra genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Accra

från 898 SEK
från 1 303 SEK
från 2 219 SEK

Vad säger resenärer om Accra?

9,8
Nattuggla
9,8
Friluftsmänniskor
9,5
Familjeresenärer
8,9
Matälskare
8,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (43)
Felicity Ahafianyo Ahafianyo
Felicity Ahafianyo Ahafianyo
2014-03-05

är en vacker plats att vara, är vädret bra, inte mycket regn, några moln, solig himmel.

Natural Hancrafted Soap Company
Natural Hancrafted Soap CompanyLos Angeles
2015-08-07

stora och eleganta 19th Century koloniala byggnader till skyskrapor och flerfamiljshus av betong, glas och stål under 1970-talet. Jag besöker dem när jag var en resa i jobbet,

Taylor Record
Taylor RecordSan Francisco
2013-05-05

Akwaaba! Ghanas huvudstad Accra, är en kaotisk-but-spännande representation av moderna Ghana. Även om det saknar några av gästfrihet och skönheten i resten av landet, tjänar det som verksamheten och internationellt nav samt hoppa poäng för inhemska resor. Det är en stad full av kontraster, med gatan mat och gourmet måltider, glitter och fattigdom, traditionella wraps och märkes alla presenteras sida vid sida. Accra erbjuder en intensiv men fascinerande titt på modern Ghana, och så länge du kan se förbi röran, kan du även lära sig att älska det.

Lerasty Bulley
Lerasty BulleyAccra
2012-11-14

Välkommen till Ghana, den glamorösa västafrikanska landet, rik på historia, olika kultur, vackra landskap, rena stränder, naturskogar, och många fler spännande sevärdheter, evenemang, äventyr och aktiviteter. Ja, välkommen till African vänligaste nation. Från den första dagen du sätter foten på Ghanas jord, kan du njuta av äkta kärlek och värme av människor ... ja, särskilt välkommen som kommer definitivt att du känner dig hemma, hemifrån. Återigen Akwaaba !!! Accra är huvudstad i Ghana, och den plats de flesta turister börjar sina resor. Jag skulle inte spendera alltför mycket tid, här, eftersom det finns många andra städer med mycket mer att göra som är mycket mindre hektiskt, men en resa till kultur Cente, Jamestown, och de olika marknaderna är ett bra sätt att spendera din tid här.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 072 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Accra är oktober, med ett genomsnitt på 1 371 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 060 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 1 160 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Accra är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,0 °C/66,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 22,3 °C/72,1 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 14,4 °C/57,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Accra är Accra (ACC) (5,22 km).

Planera en resa till Ghana