Tbilisi

24 maj 201925 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tbilisi inkluderar Art Boutique Hotel, Sheraton Metechi Palace Hotel, Tbilisi och Museum Hotel Orbeliani baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tbilisi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tbilisi

från 378 SEK
från 682 SEK
från 1 292 SEK

Vad säger resenärer om Tbilisi?

9,8
Historieälskare
8,1
Backpackers
7,8
Matälskare
7,1
Nattuggla
7,1
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (106)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-12

Foto av statyn Kartulis Deda "Moder Georgia" ser ner på den fascinerande staden Tbilisi. Statyn nästan sjuttio fot höga byggdes 1958 för att fira stadens 1500-årsjubileum. Hon symboliserar den georgiska karaktär: i vänstra handen håller hon en skål med vin för att hälsa dem som kommer som vän, och i sin högra hand är ett svärd för dem som är fiende. Gamla stan är ett område med smala slingrande gränder och höga balkonger. . . staden har en "med det som händer" känsla. Föreslå vistelse i Boutique British House som vilar på en lugn lummig sidogata precis utanför centrum. Platsen är mysiga med underbara georgiska gästfrihet!

Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2015-04-05

Jag älskade verkligen denna stad som det u kan känna en viss dekadent atmosfär som vissa delar typ av förstörda. Lokalbefolkningen är mycket vänliga och även om de inte talar mycket bra engelska de vill spendera timmar att prata med dig och erbjuder dig lokala drycken samt livsmedel.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-09-08

gratisprogrammen intressant stad, modern och gammal tätt renovatet eller inte, vänlig och trygg atmosfär, bra restauranger och några barer, värt att besöka

Harold
HaroldBrooklyn
2013-11-06

Denna underbara stad är en dold pärla i Europa. Detta är Prag eller Krakow 20 år sedan och är på randen till en kraftig expansion inom turism. Efter att ha rymt sin instabila pasta, har Tbilisi allt du vill i en urban destination i Europa - en vacker gammal stad, utmärkta restauranger, bra nattliv, och enkel tillgång till bäst i klassen kulturella och naturliga attraktioner.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 561 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tbilisi är augusti, med ett genomsnitt på 756 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 670 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tbilisi är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 17,5 °C/63,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,3 °C/88,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,5 °C/29,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Tbilisi är Tbilisi (TBS) (13,90 km).

Planera en resa till Georgien