Sighnaghi

13 dec. 201914 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sighnaghi inkluderar Guest House Nikola, Mironichi och Nando Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sighnaghi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sighnaghi

från 331 SEK
från 1 155 SEK
från 337 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sighnaghi är december, med ett genomsnitt på 549 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 225 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 237 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sighnaghi är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 3,0 °C/37,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,5 °C/72,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,6 °C/30,9 °F.

Planera en resa till Georgien