Lagodechi

15 dec. 201916 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lagodechi inkluderar River Side, Guest House Lago & Wine Cellar och The Kiwi Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lagodechi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lagodechi

från 143 SEK
från 624 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 175 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lagodechi är december, med ett genomsnitt på 224 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 187 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 206 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lagodechi är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 4,1 °C/39,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,9 °C/85,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,9 °C/30,4 °F.

Planera en resa till Georgien