Batumi

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Batumi inkluderar Sheraton Batumi Hotel, Hilton Batumi och Wyndham Batumi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Batumi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Batumi

från 231 SEK
från 394 SEK
från 531 SEK

Vad säger resenärer om Batumi?

9,8
Äventyrsresenärer
9,0
Friluftsmänniskor
8,6
Matälskare
8,0
Historieälskare
7,9
Backpackers
Medlemmars omdömen (31)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington
2015-10-23

Vem visste att Georgien skulle ha en livlig kuststad? På stranden av Svarta havet, fungerar denna stad som en viktig hamn och regionala huvudstaden för västligaste delen av landet. Det finns stor nattliv här och på sommaren gör för en perfekt strand semester i solen - i skuggan av skyhöga berg inte mindre.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2015-02-20

Intressant blandning gamla och nya byggnader, för en stad intill stranden mycket sympatic, den steniga stranden inte är tom men gratisprogrammen ok, vänliga hjälpsamma människor, en trevlig plats att stanna några dagar, är nära en berömda botaniska trädgård värt att besöka

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-10-13

Detta är en liten stad vid Svarta havet med mycket karaktär. Strandpromenaden är full av saker att göra och restauranger. Vi är här av säsongen men det är ändå trevligt att gå runt.

Tudor Clee
Tudor CleeAuckland
2013-07-18

Det brukade vara Stalins hus och ett museum, men nu en dude bor där som bara säger "Stalin kaputt"

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 275 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Batumi är augusti, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 362 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 314 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Batumi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,3 °C/52,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,5 °C/83,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Batumi är Batumi (BUS) (4,34 km).

Planera en resa till Georgien