Fajara

23 sep. 201924 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fajara inkluderar Wavecrest Serviced Apartment, Gambiaflatstolet och Ngala Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fajara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fajara

från 210 SEK
från 589 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 409 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fajara är januari, med ett genomsnitt på 673 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 505 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 497 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fajara är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 29,2 °C/84,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 40,7 °C/105,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 19,1 °C/66,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Fajara är Banjul (BJL) (13,73 km).

Planera en resa till Gambia