Port-Gentil

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Port-Gentil inkluderar Fengshui Residence, Sci Yassmani och Hotel Loisirs Mandji baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Port-Gentil genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 923 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Port-Gentil är april, med ett genomsnitt på 1 896 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 098 SEK per natt. Det är 25 % lägre än det genomsnittliga priset 1 380 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Port-Gentil är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,2 °C/75,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 19,3 °C/66,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Port-Gentil är Port Gentil (POG) (3,03 km).

Planera en resa till Gabon