Hotell från Novotel i Montpellier

Hitta de bästa hotellen från Novotel i Montpellier efter pris eller preferens

Jämför tusentals erbjudanden från Novotel i Montpellier på ett ställe

Håll utkik efter Novotel-hotell i Montpellier med fri avbokning

Alla betrodda hotelleverantörer i Montpellier på ett och samma ställe

Se alla hotell från Novotel i Montpellier

hotel-map-preview-background

Snabba fakta

Slappna av i vetskap om att du har koll innan du åker.
Antal hotell från Novotel i Montpellier1
Bästa priset som hittatsNovotel Montpellier, 1.791 SEK
Populäraste hotellet från NovotelNovotel Montpellier, från 1.791 SEK
Högst betygsatta hotell från NovotelNovotel Montpellier, från 1.791 SEK
Genomsnittligt pris1.660 SEK

Hitta ditt perfekta hotell i Montpellier från Novotel: Vanliga frågor

I Montpellier är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 16°C. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti, vilken har genomsnittet på 29°C. Den kallaste månaden är januari med en genomsnittlig temperatur på 3°C. Den regnigaste månaden är oktober och den torraste månaden är juli.
Många hotell erbjuder flexibla bokningsalternativ eller fri avbokning inom en viss tidsram som leder fram till din vistelse. Du kan hitta Novotel-erbjudanden i Montpellier som erbjuder denna typ av flexibilitet när du söker med Skyscanner.
Ja – många större hotell sänker sina rumspriser om det fortfarande finns gott om rum kvar att hyra ut. Villig att chansa? Det kan vara möjligt att priserna för Novotel i Montpellier kommer att minska lite under dagarna fram till din resa.
Det är ingen hemlighet att smarta resenärer ofta undviker helger för att slippa folkmassorna och höjda flyg- eller tågpriser. När det gäller rumspriser för hotell från Novotel i Montpellier, ser det ut som att de ligger runt 1.600 SEK för fredag-, lördag- och söndagsnätter, jämfört med 1.793 SEK under veckan.
Om du vill lägga vantarna på det billigaste rummet, prova att boka ett stadshotell med Novotel på en fredag – det är då priserna är som lägst.
Vi har gått igenom alla prisuppgifter vi kunde hitta på nätet, och det ser ut som att den billigaste månaden att boka ett hotell med Novotel i Montpellier är december, med ett genomsnittspris på 1.415 SEK per natt. Den dyraste månaden är augusti, då det genomsnittliga rumspriset kan stiga till 1.809 SEK.
Det lägsta rumspriset för Novotel-hotell i Montpellier som vi hittade för den här kommande helgen är Hôtel Novotel Montpellier för 1.496 SEK. Och för helgen efter det (18 maj 2024) ser det ut som att Hôtel Novotel Montpellier har rumspriser så låga som 1.714 SEK.
På den här sidan visar vi preliminära priser för att hjälpa dig att välja bland en mängd olika alternativ. Priserna på denna sida är preliminära uppskattningar baserade på sökningar som gjorts av resenärer på Skyscanner, vilka kan komma att ändras.