La Rochelle

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i La Rochelle inkluderar Hôtel Résidence de France, Lagrange Apart'Hotel l’Escale Marine och Hôtel et Spa du Château baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i La Rochelle genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i La Rochelle

från 1 136 SEK
från 1 773 SEK

Vad säger resenärer om La Rochelle?

9,8
Matälskare
9,1
Familjeresenärer
8,5
Historieälskare
8,5
Friluftsmänniskor
6,3
Hälsa
Medlemmars omdömen (29)
Rosemary B
Rosemary B
2016-04-18

Du kan inte besöka Charente Maritime utan att se La Rochelle. Hela paketet, pubar, restauranger, marknader och musik. Underbar marina och stränder. Du kan få den lilla båten från Marina parkering rakt in i hamnen. Inte att missa.

John And Lin B
John And Lin B
2016-04-18

Besök den vackra och historiska staden La Rochelle, suga upp den underbara arkitektur och uppleva läckra "Moules et Frites" på hamnen sida medan du tittar på världen gå genom.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2016-04-18

Väl hemma till fiskeflottor och handels fartyg till den nya världen, La Rochelle nu säkerhetsåtgärder en av Europas största flottor av fritidsbåtar. Innan du lämnar kalkstens fasader av den välbevarade "Vieux Port" (Old Harbor), cykla runt den närliggande Ile de Re Island, med sin avslappnade byar och långa sandstränder. La Rochelle är drygt tre timmar med tåg från Paris.

Roe Roxs
Roe RoxsHollywood
2016-04-18

En vacker hamnstad med en intressant historia. Du kan besöka tornen, åka pariserhjul, akvariet och mycket mer. Var noga med att besöka turistbyrån för information om turer och ytterligare information. Skulle har givien det 5 stjärnor, men jag har inte möjlighet att besöka de områden där lokalbefolkningen umgås.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 787 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i La Rochelle är september, med ett genomsnitt på 1 174 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 899 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 958 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I La Rochelle är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,0 °C/51,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,6 °C/42,1 °F.
Närmaste flygplatsen för La Rochelle är La Rochelle (LRH) (3,49 km).

Planera en resa till Frankrike