Calvi

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Calvi inkluderar Camping La Pinède, Le Mariana och Calvi Hôtel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Calvi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Calvi

från 862 SEK
från 637 SEK

Vad säger resenärer om Calvi?

9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (10)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-13

vackra gamla staden, vackra långa stranden, mycket turistiska under sommaren, flera camping längs gatan till Calvi

Edouard Rostand
Edouard Rostand
2013-08-11

Perfekt område för skojs skull, vänner, och paus. Kontrollera boutique festival Calvi på Rocks i juli. Så bra.

Damiana Ghebrial
Damiana GhebrialDubai
2017-01-06

Pittoresk liten kuststad. Med både sandiga och steniga kustlinjer. Hem till en vacker citadell ser ut till hamnen och stränder. Fylld med härlig icke turistiska restauranger som drivs av vänliga lokalbefolkningen. Tillbringade 10 dagar i Calvi över Calvi på klipporna festivalen. Kanske den bästa kombinationen av semester och musikfestival.

Edouard Gasser
Edouard GasserParis
2017-01-06

Mer äkta än den franska Rivieran, fantastiska landskap och stränder, god mat, vackra väder, trevligaste människor någonsin och stor plats för att festa, särskilt i början av juli med "Calvi på Rocks" (utan tvekan den bästa electro fest i Europa på den tiden ). Vad annars?

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 774 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Calvi är augusti, med ett genomsnitt på 2 385 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 912 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 1 159 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Calvi är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,5 °C/58,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 8,8 °C/47,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Calvi är Calvi (CLY) (5,26 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bastia (59,73 km) Ajaccio (71,65 km)

Planera en resa till Frankrike