Sotkamo

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sotkamo inkluderar Aurinkokunta Holiday Homes, VillaVuokatti och Vuokatin Aateli Villas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sotkamo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sotkamo

från 519 SEK
från 574 SEK
från 1 244 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 159 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sotkamo är januari, med ett genomsnitt på 3 018 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 437 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 1 559 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Sotkamo är Kajana (KAJ) (37,59 km).

Planera en resa till Finland