Salla

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Salla inkluderar Chalet Salla, Apartament Sallankieppi och Kairalan Kievari baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Salla genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Salla

från 918 SEK
från 869 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 869 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Salla är juni, med ett genomsnitt på 1 256 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 171 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 1 100 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Salla är den förväntade genomsnittstemperaturen i april −2,0 °C/28,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,2 °C/64,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,8 °C/1,8 °F.

Planera en resa till Finland