Saariselkä

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Saariselkä inkluderar Kuukkeli Porakka Rooms, Lapin Kutsu Holiday Homes och Huskylodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Saariselkä genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Saariselkä

från 2 065 SEK
från 2 751 SEK
från 10 785 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 931 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Saariselkä är december, med ett genomsnitt på 2 598 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 458 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 1 430 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Finland