Riihimäki

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Riihimäki inkluderar Scandic Hämeenlinna City, Hotel Cosmopoli och Tervakosken Tervaniemi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Riihimäki genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Riihimäki

från 658 SEK
från 640 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 1 087 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Riihimäki är maj, med ett genomsnitt på 1 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 232 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 266 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Riihimäki är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 4,2 °C/39,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,2 °C/72,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −8,8 °C/16,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Riihimäki är Helsingfors Vanda (HEL) (47,19 km).

Planera en resa till Finland