Mariehamn

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Ålands huvudstad är en mycket populär destination, speciellt under årets varmare månader. Denna charmiga skärgårdsdestination har många bekväma hotell som ligger på bekvämt avstånd från stadens utbud av restauranger, shopping och nöjen. Du som letar efter hotell i Mariehamn har alternativ i alla prisklasser att välja mellan.

Var ska man bo i Mariehamn?

Mariehamn

Mariehamn är en relativt liten stad med ett 10-tal hotell som alla ligger på gångavstånd från varandra. Oavsett var du bor i Mariehamn har du nära till stadens hamnar, butiker, restauranger och sevärdheter. Du har många olika boendealternativ att välja mellan i Mariehamn; här finns fyrstjärniga hotell, hotell med pool, hotell som tillåter husdjur och fina familjehotell. Letar du efter billiga hotell i Mariehamn bör du boka dessa i god tid innan avresa i synnerhet om du planerar att komma hit under sommarmånaderna.

Att göra i Mariehamn

Mariehamn är en populär sommardestination och lockar både barnfamiljer, naturfantaster och aktiva resenärer som väljer att upptäcka staden och resten av ön på cykel. Bland de mest kända sevärdheterna i Mariehamn finns Pommern, Sjökvarteret och Ålands sjöfartsmuseum. Kastelholms slott, Kobba Klintar och Lilla Holmen hör till några andra populära besöksmål i Mariehamn.

Flyg till Mariehamn

Hitta flyg till Mariehamn

Informationen på sidan är från augusti 2017.

Hotell med toppbetyg i Mariehamn

från 911 SEK
från 1 060 SEK
från 4 542 SEK

Vad säger resenärer om Mariehamn?

Medlemmars omdömen (5)
Rachel S
Rachel SBerlin
2013-03-06

Den natursköna huvudstad Åland, är detta ett bra ställe att cykla runt på sommaren och hoppa till andra, närliggande öar i skärgården.

Cecilia Rönnblad
Cecilia RönnbladEkenäs
2017-01-06

Om du gillar beachvolley, roliga, varma människor och partier sedan Paf Open är ett måste.

Franziska
FranziskaEmmenmatt
2011-08-21

Juha Luukka
Juha LuukkaHaapajärvi
2012-11-09

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 967 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mariehamn är juli, med ett genomsnitt på 1 264 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 090 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 112 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mariehamn är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 4,1 °C/39,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,1 °C/64,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −2,6 °C/27,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Mariehamn är Maarianhamina (MHQ) (4,91 km).

Planera en resa till Finland