Jämför och spara på hotell i Mariehamn

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Mariehamn

Använd vår karta för att hitta hotell nära Mariehamn eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Mariehamn. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Mariehamn - jämför billiga hotell i Mariehamn

Ålands huvudstad är en mycket populär destination, speciellt under årets varmare månader. Denna charmiga skärgårdsdestination har många bekväma hotell som ligger på bekvämt avstånd från stadens utbud av restauranger, shopping och nöjen. Du som letar efter hotell i Mariehamn har alternativ i alla prisklasser att välja mellan.

Var ska man bo i Mariehamn?

Mariehamn

Mariehamn är en relativt liten stad med ett 10-tal hotell som alla ligger på gångavstånd från varandra. Oavsett var du bor i Mariehamn har du nära till stadens hamnar, butiker, restauranger och sevärdheter. Du har många olika boendealternativ att välja mellan i Mariehamn; här finns fyrstjärniga hotell, hotell med pool, hotell som tillåter husdjur och fina familjehotell. Letar du efter billiga hotell i Mariehamn bör du boka dessa i god tid innan avresa i synnerhet om du planerar att komma hit under sommarmånaderna.

Att göra i Mariehamn

Mariehamn är en populär sommardestination och lockar både barnfamiljer, naturfantaster och aktiva resenärer som väljer att upptäcka staden och resten av ön på cykel. Bland de mest kända sevärdheterna i Mariehamn finns Pommern, Sjökvarteret och Ålands sjöfartsmuseum. Kastelholms slott, Kobba Klintar och Lilla Holmen hör till några andra populära besöksmål i Mariehamn.

Flyg till Mariehamn

Hitta flyg till Mariehamn

Informationen på sidan är från augusti 2017.