Lovisa

26 feb. 202027 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lovisa inkluderar Two Bedroom Apartment in Loviisa, Niittykatu 1, Pilasterit Loviisa och Holiday Club Ronnas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lovisa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 787 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lovisa är augusti, med ett genomsnitt på 1 168 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 054 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 1 004 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lovisa är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −5,0 °C/22,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 20,9 °C/69,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,7 °C/18,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Lovisa är Helsingfors Vanda (HEL) (70,42 km).

Planera en resa till Finland