Lieksa

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lieksa inkluderar Holiday Home Koli, vernetti 1, Holiday Home Koli, honkakoli 16 och Herranniemi Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lieksa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lieksa

från 658 SEK
från 737 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 755 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lieksa är juli, med ett genomsnitt på 1 133 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 829 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 915 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lieksa är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 2,2 °C/36,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,6 °C/70,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −12,4 °C/9,7 °F.

Planera en resa till Finland