Björneborg

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Björneborg inkluderar Two-bedroom apartment with excellent condition and sauna., Apartment City Linna och Apartments Borg baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Björneborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Björneborg

från 1 002 SEK
från 1 714 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 857 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Björneborg är juli, med ett genomsnitt på 1 485 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 930 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 973 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Björneborg är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 4,2 °C/39,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,7 °C/71,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −8,1 °C/17,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Björneborg är Björneborg (POR) (2,61 km).

Planera en resa till Finland