Surigao City

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Surigao City inkluderar Surigao Tourist Inn Main, Native Garden Hotel och Sohoton Bay Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Surigao City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Surigao City

från 374 SEK

Vad säger resenärer om Surigao City?

Medlemmars omdömen (8)
Charies T.
Charies T.
2012-11-18

Tinuy-an Falls. En mycket populär attraktion i denna stad. En falls som är belägen precis i mitten av de andra floder. Människor från staden och andra turister kommer hit för att uppleva detta otroligt underbar och fantastisk fallen! Det finns några guider som kommer att följa dig här så att du vet vad och var bra plats att gå till, bara betala dem och de kommer att hjälpa dig bekanta platsen. En natur som vi kan vara tacksamma för.

Elleboj Arerbac
Elleboj ArerbacCotabato City
2017-01-06

Nittio Fem fot bred med en 180 fot dopp från sin tre cascading faller - detta är den bild som tjänade Tinuyan Falls smeknamnet Little Niagara. Detta är också anledningen till varför, när du besöker Mindanao för en ryggsäck äventyr, måste du aldrig glömma att inkludera i din resplan en pit stop äventyr i dessa underbara fall ligger i Bislig City, Surigao del Sur.

Zek Ladionz
Zek LadionzSurigao City
2017-01-06

bra utsikt?!

Clifford Suquib
Clifford SuquibSurigao City
2017-01-06

Jag bor i Surigao City

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Surigao City är juli, med ett genomsnitt på 437 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 312 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 327 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Surigao City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,4 °C/81,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,6 °C/90,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,5 °C/74,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Surigao City är Surigao (SUG) (3,94 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Siargao (57,68 km)

Planera en resa till Filippinerna