Puerto Princesa City

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Princesa City inkluderar Best Western Plus The Ivywall Hotel, Deep Forest Garden Hotel och Princesa Garden Island Resort and Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Princesa City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Princesa City

från 337 SEK
från 1 235 SEK

Vad säger resenärer om Puerto Princesa City?

9,8
Backpackers
9,4
Friluftsmänniskor
9,4
Äventyrsresenärer
9,4
Familjeresenärer
8,4
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (39)
Sarah Boisen
Sarah BoisenSeattle
2016-11-08

Många ser bara till Puerto Princesa som en hoppa ut punkt för andra regioner på Palawan, men om du har tid, avsätta 2-3 dagar att utforska området, särskilt på natten! Om du gillar öl, betala Palaweno Brewery ett besök! Det är Palawan första och enda hantverk bryggeri och är den enda kvinnliga ägda bryggeri i Filippinerna. Deras provsmakning uteplats är helt ny och pair, provningar och levande musik är värt det! Om du vill ha den bästa massage av ditt liv (djärvt uttalande, jag vet) huvud till Purple Bamboo. Priset är rätt och personalen är fenomenal!

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
2013-10-25

Om du är en dykare eller intresserad av att utforska den berömda UNESCO-världsarv grottor, kommer du att uppskatta Puerto Princesa. Det är mycket kommersiell men ett nödvändigt ont för att uppleva skönheten i Palawan.

Micheil Lian Lastra
Micheil Lian Lastra
2013-09-06

Please besöker Puerto Princesa, Filippinerna. Det finns massor av äventyr du kan göra. När du besöker, kommer du att veta hur vacker är Filippinerna. Thaks.

Yen Phan
Yen PhanHonolulu
2013-04-02

En härlig stad i centrala ön Palawan. Massor av vänliga lokalbefolkningen, orörda stränder, och familj roliga aktiviteter. Några stora saker att göra är Underground River båttur, firefly tittar, checkar ut marknader och med i den lokala kulturen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Princesa City är december, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 225 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 257 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Puerto Princesa City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,5 °C/81,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 23,1 °C/73,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Puerto Princesa City är Puerto Princesa (Palawan) (PPS) (2,13 km).

Planera en resa till Filippinerna