Iloilo City

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Iloilo City inkluderar Circle Inn - Iloilo City Center, La Fiesta Hotel och Hotel del Rio baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Iloilo City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Iloilo City

från 400 SEK
från 749 SEK

Vad säger resenärer om Iloilo City?

9,8
Familjeresenärer
7,5
Historieälskare
7,5
Matälskare
7,5
Äventyrsresenärer
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (22)
iloveiloilo
iloveiloiloIloilo City
2015-09-17

JAG ÄLSKAR ILOILO, inte bara för att dess mitt hem. Vi har en kombination av gammalt och nytt, från flera hundra år gamla kyrkor, amerikansk eran arkitektur till blomstrande utveckling av infrastrukturen nu. Ovanpå allt är vårt arv av livsmedel.

Dianne Dumada-ug
Dianne Dumada-ugIloilo City
2015-09-17

Iloilo är fylld med stora livsmedel såsom Batchoy, pancit molo (min favorit!), Barquillos, Piyaya, etc. Det har också en hel del utländska restauranger som du behöver för att prova. : 3 Staden är blomstrande och folk är trevliga. Flytande engelska talare finns överallt och du kan hitta billiga souvenirbutiker. Iloilo Central Market är känd för sina prisvärda souvenirer och andra handgjorda produkter. Du kan ta en promenad och njuta av den svala brisen i Iloilo Esplanade. Och om du vill ha ett nattliv, gå och ha roligt på Smallville där du får festa 24/7! Iloilo har Dinagyang festivalen varje januari och Paraw Regatta för februari. Du kan också prova att besöka alla de fantastiska kyrkor över hela Iloilo särskilt Guimbal kyrka. Det har vackra arkitektur och är mycket gammal. :) ~ Nativ Ilongga

Carla Nazario
Carla NazarioDavao
2017-01-06

Aldrig väntat att Iloilo är trevligt. Alltför många ställen att gå till! Och Gamla hus! Men det finns avtändande med denna stad. Verkligen besviken mig.

Michael Scissor Tubal
Michael Scissor TubalTampines
2013-07-05

häftigt Iloilo

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 300 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Iloilo City är januari, med ett genomsnitt på 437 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 300 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 360 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Iloilo City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,9 °C/93,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,8 °C/73,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Iloilo City är Iloilo (ILO) (2,12 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bacolod (40,98 km) Evelio Javier (68,87 km)

Planera en resa till Filippinerna