Bacolod City

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bacolod City inkluderar Northwest Inn, Real Suites och East Square Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bacolod City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bacolod City

från 344 SEK
från 1 168 SEK

Vad säger resenärer om Bacolod City?

9,8
Äventyrsresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (18)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2013-10-27

Jag ogillar allmänhet de flesta städer i Filippinerna på grund av deras allmänna ointressant karaktär och dålig luftföroreningar. Bacolod, jag kommer att säga, är inte så illa. Även om det inte har några stora attraktioner, det finns en viss liv och kultur runt staden, intressant att utforska för en dag. Äta alternativ är ganska bra.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2013-06-24

Bacolod är förvånansvärt intressant stad. Jag kan se att det skulle vara en bra plats för expats. Det finns många bra restauranger kvalitet, både plånboksvänlig och high-end, lätt att navigera, och trevlig. Endast en timme snabb färja rida bort från Iloilo City, och ett antal bussar och jeepneys härstammar härifrån till norr och söder om Negros Island. Det är ett bra ställe att stanna för en dag eller två.

Peachie
PeachieManila
2015-03-30

Bacolod masskara Festival är en mycket efterlängtade festivalen i Bacolod staden känd som "The City of Smiles. Började Festivalen under en period av kris där sockerrör, gick all time low provinsen primära agricutural gröda på grund av sockerersättningsmedel i 80-talet. I den här gången, en inter island fartyg lastat med människor från denna stad sjönk med uppskattningsvis 700 liv förlorade. denna tragiska händelserna födde masskara festival där människor tar gatorna för att dansa med sina sorgsna ansikten som omfattas av masken med leende ansikten för att visa att trots svårigheter och prövningar människorna i Bacolod City kommer att stå stark och fortsätta att utvecklas. blev här stadens charter dag från och med då. :-)

Bill Werner
Bill WernerWaco
2017-01-06

Vad kan jag säga ?? Det är där min sötnos levde när jag träffade henne ... Kewl stad, mycket vänliga människor ... Om du går det, gå till Kabankalan City och säga hej till mina svärföräldrar ... och sedan gå till Mag-Aso Falls ... GORGEOUS !!!!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 300 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bacolod City är oktober, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 326 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bacolod City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,9 °C/93,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,8 °C/73,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Bacolod City är Bacolod (BCD) (4,37 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Iloilo (47,19 km)

Planera en resa till Filippinerna