Lalibela

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lalibela inkluderar Jerusalem Hotel Lalibela, Tabor Hotel Lalibela och FikirandRay Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lalibela genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lalibela

från 585 SEK

Vad säger resenärer om Lalibela?

9,8
Historieälskare
7,6
Andliga sökare
7,3
Friluftsmänniskor
7,3
Äventyrsresenärer
7,3
Matälskare
Medlemmars omdömen (9)
Ali Syed
Ali SyedJidda
2015-09-02

Kyrkorna är ensam världsberömda och värt resan. Det finns lite annat i staden. Vädret i trevligt och jag håller med, en bra guide är ett måste. Hotel kvalitet är bättre om du väljer noga

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017-01-06

Monoliten kyrkor är ganska otroligt och teckningen inuti är ganska ovanligt. Även om det är ganska coolt att bara vandra grunderna, är mycket fördelaktigt en guide. Staden Lalibela har lite annat spara för en vecka marknaden som ger en del intressanta fototillfällen.

Eyobed Teklegiorgis
Eyobed TeklegiorgisAddis Abeba
2017-01-06

Det är 12centry ortodox kyrka citera och registreras som en turist locka plats.

Harold
HaroldBrooklyn
2017-01-06

När det gäller historiska sevärdheter, rock huggen kyrkor Lalibela är världsklass och Lalibela var verkligen höjdpunkten i vår resa till norra Etiopien. Om du har begränsad tid och kan bara besöka en plats i norr, är detta platsen att prioritera.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 286 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lalibela är maj, med ett genomsnitt på 548 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 411 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 416 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lalibela är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,1 °C/57,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 23,5 °C/74,3 °F. Den kallaste månaden är november, med en genomsnittstemperatur på 8,1 °C/46,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Lalibela är Lalibela (LLI) (2,88 km).

Planera en resa till Etiopien