Gonder

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Gonder inkluderar Ethiopian High Land Tours, Hotel Lammergeyer och Kino Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Gonder genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Gonder

från 803 SEK
från 778 SEK

Vad säger resenärer om Gonder?

9,8
Historieälskare
7,6
Äventyrsresenärer
7,4
Friluftsmänniskor
6,8
Backpackers
6,2
Hipsters
Medlemmars omdömen (10)
Ali Syed
Ali SyedJidda
2015-09-02

Värt en resa om du är i Etiopien - Jag skulle rekommendera en enhet, åtminstone ett sätt att uppskatta det vackra landskapet. Dess nära Lake Tana och Simienbergen. Staden är i höglandet (2000m +) så vädret är v trevligt och gå runt det kungliga inneslutningen är v intressant.

Anisha Shah
Anisha ShahLondon
2013-11-23

Detta var en gång centrum för den etiopiska imperiet. Kungliga slott dominerar landskapet; ge sig in i kungliga inneslutningen. Mest imponerande är Fasilidas slott -Den framlidne kung Fasil etablerade Gondar som en kraftfull kulturell och religiösa centrum. Inom det ligger "Fasilidas Bath" som fylls för den årliga Timket Festival och höjdpunkt den etiopiska kalendern.

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
2012-12-20

I norra delen av Etiopien, finns det tidigare kapitalet komplett med ett slott, marknader, platser att vandra och judiska byar.

Faiz Awad
Faiz AwadDoha
2012-12-12

Etiopien vackraste städer hisnande natur vacker grönska och höga höjder upp vatten perioder speglar originaliteten av folket

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 523 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Gonder är september, med ett genomsnitt på 821 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 510 SEK per natt. Det är 32 % lägre än det genomsnittliga priset 679 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Gonder är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,0 °C/60,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 22,1 °C/71,8 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 11,1 °C/52,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Gonder är Gondar (GDQ) (10,91 km).

Planera en resa till Etiopien