Awasa

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Awasa inkluderar Haile Resort Shashemene, Ellohe inn Hotel och Zion Train Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Awasa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Awasa

från 841 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Awasa är september, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 249 SEK per natt. Det är 36 % lägre än det genomsnittliga priset 341 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Awasa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,5 °C/59,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 22,7 °C/72,9 °F. Den kallaste månaden är november, med en genomsnittstemperatur på 9,3 °C/48,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Awasa är Awassa (AWA) (0,83 km).

Planera en resa till Etiopien