Arba Mintch

24 juli 201925 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Arba Mintch inkluderar Emerald Resort, Dorze Lodge och Swaynes Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Arba Mintch genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Arba Mintch

från 979 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 396 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Arba Mintch är januari, med ett genomsnitt på 804 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 385 SEK per natt. Det är 70 % lägre än det genomsnittliga priset 658 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Arba Mintch är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 19,7 °C/67,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 15,9 °C/60,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Arba Mintch är Arba Mintch (AMH) (3,01 km).

Planera en resa till Etiopien